Liverapport från partidistriktets valkonferens

Just nu samlas närmare 170 ombud från Västernorrland på Parkaden i Härnösand för att fastställa listorna till riksdag och region inför nästa års val.

Ungefär 20 av dessa ombud representerar Härnösand och jobbar med att föra fram våra kandidater för att dessa ska hamna så högt upp på listorna som möjligt, i tuff konkurrens med kompetenta partivänner från andra kommuner i vårt län.

Nu är besluten kring listorna fattade och vi kan konstatera att Magnus Oscarsson placeras på plats sex på riksdagslistan. Sara Nylund blir länets andranamn till Regionen och kommer vara placerad som nummer två på alla regionlistor, oavsett valdistrikt.

På regionlistan för Härnösand, Kramfors och Sollefteå blir vår Krister McCarthy nummer fem, Torgny Jarl nummer sju och Monica Fällström nummer 10. Stort grattis till alla kandidater!

Utöver detta gästades konferensen av avgående statsminister, tillika förstanamnet på vår riksdagslista, Stefan Löfven som blev ordentligt avtackad av partikamrater från hemlänet. Tack för alla insatser Stefan!

På valkonferensen stundar nu arbete med det program vi kommer gå till val på under nästa års allmänna val. Mycket spännande och viktigt!

Stefan Löfven blir avtackad under rungande applåder.
Delar av Härnösands delegation på plats.
facebook Twitter Email